TE KOOP | 8 zeer energiezuinige appartementen

Beschrijving

Op de Molendijk komen 8 zeer energiezuinige appartementen

Een nieuwbouwproject dat oud en nieuw samenbrengt. Op een locatie van bijna een hectare was vroeger een boerderij te vinden. Deze sfeer proef je terug in de appartementen, deze symboliseren de vroegere schuur. Met de speciaal aangelegde parkeerplaats, een eigen berging en uitzicht vanaf het balkon op de nieuwe wijk ‘Molenpolder’ heb je aan de appartementen aan de Molendijk een heerlijke woon- en leefruimte.

De 8 appartementen hebben een woonoppervlakte van 77 tot 85 m², waarbij de appartementen op de 1e verdieping zijn voorzien van een ruime zolder die bereikbaar is via een vlizotrap. De appartementen zijn allemaal voorzien van een balkon met openslaande deuren, hierdoor wordt de woonkamer het verlengde van de buitenruimte. Ieder appartement heeft een eigen souterrain en parkeerplaats. Daarnaast heb je de mogelijkheid zelf een keuken uit te zoeken, zo maak je het appartement helemaal eigen. De grote ramen zorgen voor lichtinval in de woonkamer, slaapkamer en andere ruimtes.

Alle appartementen voldoen aan strenge energie-eisen en zijn zeer energiezuinig. Doordat iedere woning over de hoogste isolatiewaarden en een warmtepomp beschikt, zit je er in de winter heerlijk warm bij.

Dit alles in combinatie met de omgeving en mogelijkheden maakt de appartementen zeer aantrekkelijk.

Omgeving
Oude-Tonge is een centraal gelegen dorp op Goeree-Overflakkee dat van alle gemakken is voorzien. In de winkelstraat vind je, naast meerdere supermarkten, vele leuke winkels zoals een slagerij, bakkerij, boekhandel en postkantoor. Gezellige café’s, boetiekjes en de haven maken het geheel compleet. Alle voorzieningen, het strand én de Randstad binnen handbereik!

Natuur
Voor de natuurliefhebber is Goeree-Overflakkee geweldig. Rondom Oude-Tonge vind je een rijke variatie aan natuurlandschappen. Je vaart vanuit de haven van Oude-Tonge eenvoudig naar de Zeeuwse wateren en de grote rivieren. Blijf je liever op het droge? Dan kan je genieten aan de heerlijke zoet- en zoutwaterstranden op Oostflakkee. Daarnaast zijn er ontelbaar veel fietsroutes waardoor je op je zondag iedere keer weer wat nieuws tegenkomt. Ontdek de schoonheden van het Grevelingenmeer en het Haringvliet, spot de flamingo’s in Nieuwe-Tonge en de fjordpaarden op de Slikken van Flakkee.

Binnen no-time op het strand of in de stad
Goeree-Overflakkee is het meest zuidelijke eiland van de Zuid-Hollandse eilanden en grenst aan Zeeland. Vanaf het historische Oude-Tonge ben je slechts 30 minuten verwijderd van de idyllische stranden aan de Brouwersdam. Heerlijk zonnen en genieten van de zee in de zomer, de sportieveling kan het wind- of kitesurfen vlakbij huis uitproberen.

Ook wanneer je toe bent aan de allure van de stad zit je goed op Goeree-Overflakkee. De centrums van Rotterdam en Bergen op Zoom liggen binnen handbereik, ook den Haag is snel te bereiken.

SAMENWERKEN

Projectontwikkeling uitgevoerd met erkende partners.

LOCATIE

Dit nieuwbouwproject wordt gebouwd in  Oude-Tonge.

DUURZAAM

Ook dit project  duurzaam ontwikkeld.