Duurzaam bouwen

Kansen creëren

Samenwerken

DUURZAAM BOUWEN
AO INvest

bestaat sinds 2015 en is opgericht door ondernemer André Oudeman. André is jarenlang actief geweest in de bloemenindustrie, en heeft in die wereld werkelijk alles gezien. Van het opzetten van winkels tot straatverkoop van bloemen en van vele veilingen tot het begeleiden van export naar het buitenland. Connecties in overvloed, maar toch bleef de langgekoesterde wens om wat met vastgoed te doen bestaan.

In 2015 is die droom omgezet in werkelijkheid, er deed zich een kans voor in het Zeeuwse Kamperland. De plaatselijke kerk kwam in de verkoop, André greep deze kans en is sindsdien actief in de vastgoedmarkt. De kerk is omgebouwd tot restaurant, zijn zoon zwaait hier de scepter. Het creëren van mogelijkheden, mensen verbinden en duurzaam projecten ontwikkelen, dat is AO Invest in een notendop.

5 JAAR
ERVARING

Samen met onze partners bouwen wij aan een duurzamer Nederland dat kansen biedt voor iedereen. 

Onderzoeken, kansen zien
& daarop inspelen.
ONZE STRATEGIE
AO Invest
Onze missie

Het leven van mensen en de natuur verbeteren door middel van duurzame projectontwikkeling.

AO Invest
Onze visie

AO Invest streeft ernaar middels duurzame projectontwikkeling de wereld beter en duurzamer te maken, we willen kansen creëren voor ondernemers, starters en andere particulieren. Het is ons doel om werkgelegenheid te bieden en onze vastgoedportefeuille te vergroten met minimaal 50 projecten in de komende 5 jaar. 

Onze cijfers
Cijfers waar we trots op zijn
0
Afgeronde projecten
0
Verhuurde objecten
0
Team Members
0
Tevreden klanten