Claassen, Moolenbeek & Partners

CM&P Hulst_metondertitel_websitehulst

Claassen, Moolenbeek & Partners is een onafhankelijk kantoor wat ondernemers begeleid bij:

 • Het kopen of verkopen van uw onderneming.
 • Het waarderen van uw onderneming
 • Het vinden van de juiste financiering voor uw investering.

Met meer dan 30 kantoren door geheel Nederland zorgen wij voor een optimale regionale spreiding. Er is altijd wel een kantoor binnen uw regio en die ook de regio goed kent. Hierdoor kunnen wij u optimaal helpen. Een landelijke uitstraling, maar regionaal dicht bij de ondernemer.

BEDRIJFSOVERDRACHTEN.

Claassen, Moolenbeek & Partners heeft diverse partners die de titel Register Adviseur Bedrijfsoverdrachten (RAB) heeft. Bedrijfsopvolging is een complex vakgebied. De RAB adviseurs beschikken dan ook over kennis op het gebied van de sociale en emotionele aspecten van de bedrijfsopvolging, de juridische en fiscale aspecten, overname financieringen en de bedrijfseconomische aspecten.

Claassen, Moolenbeek & Partners werken samen met diverse strategische partners om de juiste koper van uw onderneming te vinden en de financieren.

BEDRIJFSWAARDERING.

Claassen, Moolenbeek & Partners heeft diverse partners met de titel Business Valuator (BV) of Register Valuator (RV). Zij zijn in staat om de juiste waarde van uw onderneming te bepalen. Zowel voor de belastingdienst, de rechtbank of gewoon als uitgangspunt voor de verkoop of overdracht van uw onderneming. Een juiste waarde van de onderneming is van belang wanneer u uw onderneming wilt verkopen. Immers de belastingdienst berekent uw stakingswinst over de bedrijfseconomische waarde van uw onderneming. Maar ook bij een conflict met uw partner of een (echt)scheiding is een juiste bepaling van uw onderneming van het grootste belang. Door de titel Business Valuator of Register Valuator bent u verzekerd van de juiste begeleiding en waardering.

BEDRIJFSFINANCIERINGEN.

Claassen, Moolenbeek & Partners is de onafhankelijke financieringsspecialist. Als specialist begeleiden wij u bij het opmaken van uw investering. Maar daar blijft het niet bij. Ook zoeken wij hierbij de juiste financiering. Het landschap van de financieringen is sinds 2007 behoorlijk veranderd. Naast de traditionele kanalen (banken) zijn er vele manieren van financieren. Zoals crowdfunding, obligatiefinancieringen, Fintech financieren, factoring en zo mogelijk nog meer kanalen.

Met diverse grote partijen heeft Claassen, Moolenbeek & Partners strategische samenwerkingsverbanden, waarbij wij onze onafhankelijkheid niet uit het oog verliezen. Immers dat is belangrijk om u optimaal te kunnen begeleiden. Enkele strategische partners zijn:

 • Geld voor Elkaar
 • Kapitaal op Maat
 • 1e Hyptoheek Fonds
 • Black Whale
 • Bootz24
 • Krediet Vooruit
 • Spotcap
 • Voor de Groei.
 • NIBC Bank

CONTACT.

Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen. Wij willen graag kennismaken met u onder het genot van een kopje koffie of thee. Neem gerust contact op:

Claassen, Moolenbeek & Partners Zuid West Nederland.

Lange Bellingstraat 2

4561 ED Hulst

0114-760076

Waldy.vandewalle@cmenp.nl